Wees welkom en ontdek Q-Inn: een boutique hotel in het centrum van Paramaribo. Een moderne accommodatie waar u heerlijk kunt loungen. De ideale locatie voor uw vakantie of zakelijke trip.

 

Het interieur van dit elegante hotel heeft een verrassend moderne en Europese uitstraling. De 16 luxe hotelkamers zijn allemaal ingericht in sfeervolle kleuren en bieden u optimale comfort met een king- of queensize boxspring. In Q-Inn is een lift en bewaking aanwezig.

Bezienswaardigheden op loopafstand

Vanuit ons boutique hotel brengt u zó een bezoek aan alle bezienswaardigheden van de stad. Ook loopt u binnen enkele minuten naar het winkel- en uitgaansgebied. Q-Inn ligt eveneens in de buurt van de medische voorzieningen. Ons hotel is de perfecte uitvalsbasis om Paramaribo te ontdekken.

 
Heerlijk loungen in de bar

Heeft u zin in een relaxte avond met vrienden, familie of zakenpartners? Wees welkom in onze moderne bar. Neem plaats in de lounge en kies één van de heerlijke cocktails of een ander verfrissend drankje.

Vers ontbijtbuffet

Iedere ochtend kunt u in ons boutique hotel genieten van een heerlijk vers en gevarieerd ontbijtbuffet. Heeft u speciale (dieet)wensen? Laat het ons weten, dan houdt het keukenpersoneel hier graag rekening mee.

 
Parkeren en airportservice

Komt u met de auto naar ons hotel? Q-inn beschikt over eigen parkeergelegenheid. Natuurlijk kunnen wij u ook halen en brengen van en naar Zanderij Airport. U kunt 24 uur per dag gebruikmaken van onze airportservice.  

Heerlijk zwemmen

Heeft u zin om een paar uurtjes heerlijk te relaxen bij een zwembad in de buurt? Geef dit dan even aan bij één van onze medewerkers. Vervolgens regelen we dit graag voor u!